Παρασκευή 31 Μαΐου 2024

Δροσερό γλυκό με ζελέ και γιαούρτι χωρίς ζάχαρη - Ό,τι πρέπει αν κάνετε δίαιτα


Ένα δροσερό γλυκό είναι πάντα καλή επιλογή αν ψάχνετε ένα εύκολο επιδόρπιο, πόσο μάλλον αν δεν έχει ζάχαρη.

Οι συνταγές που μπορεί να βρει κανείς στο διαδίκτυο είναι πολλές και ανάλογα με τα γούστα σας μπορείτε να βρείτε το δικό σας αγαπημένο επιδόρπιο.

Στη συγκεκριμένη συνταγή από το simple-nourished-living το μόνο που θα χρειαστείτε είναι την αγαπημένη σας γεύση ζελέ, γιαούρτι και νερό.

Η συνταγή για αυτό το γιαουρτογλυκό είναι υγιεινή, αφού δεν έχει καθόλου ζάχαρη και είναι ιδιαίτερα δροσιστική, ό,τι πρέπει για όσους ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα διατροφής και όχι μόνο.

Δροσερό γλυκό με ζελέ και γιαούρτι χωρίς ζάχαρη

Υλικά

  • ¾ φλιτζάνι βραστό νερό
  • 2 φακελάκια ζελέ κεράσι
  • ½ φλιτζάνι κρύο νερό
  • Παγάκια
  • 1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι

Εκτέλεση

  • Ρίξτε το βραστό νερό στο μπλέντερ και προσθέστε το ζελέ.
  • Καλύψτε το μπλέντερ φροντίζοντας να κρατάτε το καπάκι προς τα κάτω για να αποφύγετε το άνοιγμά του λόγω του ζεστού νερού και ανακατέψτε σε χαμηλή ταχύτητα μέχρι να διαλυθεί πλήρως το ζελέ.
  • Προσθέστε το κρύο νερό και τα παγάκια, ανακατέψτε και προσθέτουμε το γιαούρτι. Καλύψτε και ανακατέψτε σε υψηλή ταχύτητα για 30 έως 45 δευτερόλεπτα.
  • Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα σε 5 ποτήρια, βάλτε στο ψυγείο για περίπου 30 λεπτά και απολαύστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News