Πέμπτη 23 Μαΐου 2024

Γιατί θα επισκεφτεί ο Νίκος Δένδιας τους Προμάχους Αλμωπίας;


Επιχείρηση "συσπείρωση" της ΝΔ

Στην προεκλογική μάχη ενόψει της Κυριακής 9ης Ιουνίου έχει μπει και ο Νίκος Δένδιας.

Ο υπουργός Άμυνας που έχει αναλάβει να περιοδεύσει στην Κεντρική Μακεδονία, θα βρεθεί αύριο Παρασκευή στην Πέλλα και θα επισκεφτεί τους Προμάχους Αλμωπίας στις 19:00.

Με δεδομένη το πολιτικό κύρος του Νίκου Δένδια η ΝΔ έχει ως στόχο να αυξήσει την συσπείρωσή της και να πιέσει ακόμα περισσότερο τα ακροδεξιά κόμματα, ενόψει των Ευρωεκλογών.

Είναι γνωστό, ότι οι Πρόμαχοι είναι ένα δεξιό χωριό και παραδοσιακά αποτελεί προπύργιο της ΝΔ, γι' αυτό θα πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη επίσκεψη.

Θυμίζουμε, ότι το χωριό έχουν επισκεφτεί στο παρελθόν τόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και ο Μάκης Βορίδης.

8 σχόλια:

  1. Έχει πληροφορίες ότι τα γίδια εξετραπησαν της πορείας🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας μην στεναχωριουνται στη ΝΔ, τα πρόβατα τους είναι πιστά, ειδικά τα Προμαχιωτικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν καταλάβαιναν τι ψήφιζαν θα τρελενωντουσαν τους δωσαν φόβο και ψηφίζουν δεξιά που τους απαγωρεψε την διάλεκτο τος κρίμα γιατί είναι καλοί άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εκείνος ο μακεδονομάχος, ανένδοτος, ασυμβίβαστος πρώην δήμαρχος, τώρα που ο Μητσοτάκης λέει ότι θα υπερασπιστεί με νύχια και δόντια τη συμφωνία των Πρεσπών, πού έχει χαθεί;
    Μα να μην βγάζει κιχ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η φιλία Δένδια-Μπάτση φέρνει τον Μωάμεθ στο βουνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από που και ως που μπορεί να έχουν φιλίες μεταξύ τους αυτοί οι δυο κύριοι; 600 χιλιόμετρα δρόμος και άλλο τόσο επίπεδο τους χωρίζουν από μια φιλία!σιγα ο Δένδιας μην είναι φίλος και με τη Μαρία του μπακάλη!

      Διαγραφή
  6. Μπάτση μην ξεχάσεις να φιλήσεις και το χέρι τού, εκείνο που θααααα ακύρωνε την συμφωνία των Πρεσπών,και εκείνο δενννν θα υπερασπιζόταν την συμφωνία,φάε λίγο σανό δώσε και σε αυτόν όταν έρθει, έχετε μπόλικο εκεί στους προμάχους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το θέμα ειναι να δεσμευτεί για κάποιο έργο ο Δένδιας.
    Έχουμε τέτοια μαγκιά ? έχουμε τα κότσια?
    Ούτε η ΝΔ μας νοιάζει ουτε ο Μπάτσης ούτε ο Παρούτογλου ούτε ο Μπίνος κανένας.Ο τόπος να κερδίσει κάτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News