Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Μητέρα με το έξι μηνών βρέφος της παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο - Σε σοβαρή κατάσταση το μωρό


Σοβαρό τροχαίο με την εμπλοκή δυο αυτοκινήτων σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28.05.2024) στην Κομοτηνή, με μία μητέρα και το μόλις έξι μηνών βρέφος της να μεταφέρονται με τραύματα στο νοσοκομείο.

Το άτυχο βρέφος, μάλιστα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, υποβάλλεται σε εξονυχιστικές εξετάσεις από νευροχειρουργούς και παιδοχειρουργούς προκειμένου να ξεπεράσει τα τραύματα που υπέστη από το τροχαίο στην Κομοτηνή. Κατόπιν ενημέρωσης από τη Διοικήτρια του Νοσοκομείου Κομοτηνής, μητέρα και βρέφος φέρουν τραύματα στα κάτω άκρα. Η μητέρα, έπειτα από ακτινολογικό και εργαστηριακό έλεγχο, πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση.

Το τροχαίο σημειώθηκε στις 13:00 το μεσημέρι έξω από το τρίτο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής, όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με το ένα να πέφτει στο παγκάκι όπου κάθονταν η γυναίκα κρατώντας το καρότσι με το μωρό της.

Από τη σύγκρουση, γράφει το xronos.gr τα αίτια της οποίας διερευνώνται αυτή την ώρα από την Τροχαία, φέρεται ότι το ένα όχημα «ανέβηκε» στο πεζοδρόμιο, χτύπησε πυροσβεστικό κρουνό και κατέληξε στο παγκάκι, όπου εκείνη την ώρα μεταξύ άλλων κάθονταν μία νεαρή μητέρα, περίπου 30 ετών, με το βρέφος της.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο, όπου μεταφέρθηκαν μητέρα και βρέφος στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Εκεί οι γιατροί κρίνοντας πως η κατάσταση της υγείας του βρέφους είναι πολύ σοβαρή αποφάσισαν πως θα πρέπει να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News