Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Απολύτως επιτυχημένη η εκδήλωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκύδρας με ομιλητές Αυγενάκη και Σταμενίτη (ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη επιτυχία και παρουσία πλήθους κόσμου από κάθε γωνιά της Πέλλας, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκύδρας με θέμα "Αγροτική Πολιτική και Ευρωπαϊκή Ένωση".

Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης και ο συντοπίτης μας Βουλευτής και Υφυπουργός Διονύσης Σταμενίτης, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής και οι τέσσερις Δήμαρχοι του Νομού.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Σκύδρας Μάκης Δημητριάδης, ως άψογος οικοδεσπότης. Αφού ευχαρίστησε τους παριστάμενους, τόνισε πως η μεγάλη παρουσία κόσμου στη συγκεκριμένη εκδήλωση, φανερώνει το ενδιαφέρον για το μέλλον του πρωτογενούς τομέα, στον οποίο στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό η τοπική μας οικονομία. Και πρόσθεσε: "Ο τόπος μας, η εύφορη γη της Πέλλας, είναι ένας κατεξοχήν αγροτικός Νομός και καλύπτει ένα μεγάλο εύρος καλλιεργειών. Εξίσου μεγάλες είναι και οι προκλήσεις για τους αγρότες".

Στη συνέχεια, οι ομιλητές πραγματοποίησαν τις τοποθετήσεις τους, διατηρώντας ζωντανό το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων. 









































 

3 σχόλια:

  1. Αχ θεέ μου δεν είναι δυνατόν, μετά απορούμε για το 41%... αντί να μη πατήσει άνθρωπος εκεί τρεξανε πάλι όλοι να χαιρετήσουν σαν της γλιτσες....δεν θα αλλάξει ποτέ τίποτα.. τελείωσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έρχονται αποζημιώσεις ή μουφα τα νέα? Όπως και να έχει ναι ήταν επιτυχημένη η εκδήλωση γι' αυτό η Ελλάδα δεν προκύπτει να γίνει σοβαρή χώρα και να αλλάξει κάτι διότι αν και η κυβέρνηση καταστρέφει τον αγροτικό και κτηνοτροφικο τομέα σταθερά και μεθοδικά οι αγρότες τρέχουν και χειροκροτουν αυτούς που τους καταστρέφουν.
    Κύριε Βαφειάδη συγχαρητήρια κάνετε άψογη δουλειά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥ 2023 ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΑΣΙΑ.
    ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΑΜΕΝΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ.
    ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News