Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

Εγκάρδια υποδοχή Αυγενάκη-Σταμενίτη στη Σκύδρα - Εκτενής ενημέρωση από τη Δήμαρχο Κ. Ιγνατιάδου για όλα τα αγροτικά ζητήματα (ΒΙΝΤΕΟ/ΦΩΤΟ)


Επίσκεψη στο Δημαρχείο της Σκύδρας πραγματοποίησε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με τον Υφυπουργό Διονύση Σταμενίτη.

Εκεί συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, η οποία τον ενημέρωσε για όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο της περιοχής. Πλήρως ενημερωμένη, μίλησε τεκμηριωμένα και έδωσε στον Υπουργό μία πλήρη εικόνα της κατάστασης, υπερασπιζόμενη τους ανθρώπους του πρωτογενούς τομέα. Παράλληλα, ο Υπουργός είχε την ευκαιρία να ακούσει τους τοπικούς φορείς και εκπροσώπους του αγροτικού κόσμου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η επίσκεψη προγραμματίστηκε από τον Πρόεδρο της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Σκύδρας Μάκη Δημητριάδη, με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε στο Πνευματικό Κέντρο Σκύδρας (περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση). 

 

.





































 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News