Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ν. Παρούτογλου για τέλη άρδευσης: «Δεν προχωρήσαμε σε καμία αύξηση αλλά σε αναπροσαρμογή» (ΒΙΝΤΕΟ)


Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου, με θέμα τα τέλη άρδευσης του Δήμου Αλμωπίας. Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στον απόηχο της κριτικής που δέχτηκε το προηγούμενο διάστημα, σε σχέση με το θέμα που έφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως δεν πρόκειται για αύξηση, αλλά για αναπροσαρμογή των τελών άρδευσης. Όπως είπε, αυτή είναι η πρώτη ουσιαστική και μεγάλη μεταρρύθμιση στην οποία προχώρησε η Δημοτική Αρχή, εφαρμόζοντας το προεκλογικό της πρόγραμμα. 

Παράλληλα, απάντησε και σε σχέση με πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο διάστημα και ανέφεραν πως η συγκεκριμένη απόφαση δεν τυγχάνει της αποδοχής όλων των Δημοτικών Συμβούλων της πλειοψηφίας. Θυμίζουμε ότι από την επίμαχη Συνεδρίαση απουσίαζε ο Αντιδήμαρχος Τάσος Θεοδωρίδης, ενώ κατά το εν λόγω θέμα είχε αποχωρήσει ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος της άρδευσης Νίκος Μίντσης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως στηρίζει τη συγκεκριμένη απόφαση και η απουσία του οφειλόταν σε προσωπικό ζήτημα. Ο κ. Παρούτογλου δήλωσε με αφορμή τα παραπάνω, ότι "δεν υπάρχει επ'ουδενί εσωτερικό πρόβλημα. Πριν προχωρήσουμε σε μια τέτοια απόφαση, το συναποφασίσαμε".

Δείτε ολόκληρο το βίντεο της ενημέρωσης: 

 

.

 

 

5 σχόλια:

  1. Εξαιρετική πρωτοβουλία η θεματοποίηση και ταυτόχρονα η ανάδειξη του θεσμικού ρόλου των τοπικών μέσων.
    Ο Δήμαρχος συγκροτημένος με επάρκεια και γνώση για το που το πάει. Μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι πολύ απλό. Δεν δημιουργούμε νέα ελλείμματα από την άρδευση. Διαμορφώνουμε συνθήκες δικαιοσύνης στον τρόπο χρέωσης. Εκσυγχρονίζουμε τον τρόπο καταγραφής με νέες τεχνολογίες(στικάκι). Μεταρρύθμιση απαραίτητη και αυτονόητη.
    Ο κ.Παρούτογλου όπως τον βλέπω,ήρθε για να πετύχει. Η δική του επιτυχία θα είναι επιτυχία και του δήμου,αλλά και των δημοτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΞΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΔΕΗ πουλάει 9 λεπτά και εμείς πληρώνουμε 19?που δικαιολογείται τόση διαφορά?που είναι τα έργα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο δημαρχος και ολοι που ασχολουντε με τα κοινα της Αλμωπιας να πανε στο Γευγελη και απο στο Κονσκο για να δουν το φραγμα σε ενα ποταμακι! Δεν χρεια ζοντε γεωτρησεις για αρδευση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News