Τέλειο ορεκτικό για το πασχαλινό τραπέζι
Υλικά
- 6 αυγά
- 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. λευκό ξύδι
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1/8 κ. γλ. αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- Καπνιστή πάπρικα, για γαρνίρισμα
Εκτέλεση
- Τσουγκρίστε και ξεφλουδίστε τα κόκκινα αυγά που περίσσεψαν από την Ανάσταση.
- Κόψτε τα αυγά στη μέση κατά μήκος, αφαιρώντας τους κρόκους σε ένα μεσαίο μπολ και τοποθετώντας τα ασπράδια σε μια πιατέλα σερβιρίσματος.
- Πολτοποιήστε τους κρόκους χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι. Προσθέστε τη μαγιονέζα, το ξύδι, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά.
- Γεμίστε τα ασπράδια των αυγών με το μείγμα των κρόκων ομοιόμορφα και πασπαλίστε με την πάπρικα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News