Απλή, γρήγορη και πολύ υγιεινή συνταγή
Υλικά
- 2 φιλέτα μπακαλιάρου χωρίς πέτσα (περίπου 200 γρ.), αποψυγμένα αν είναι κατεψυγμένα και κομμένα σε κομμάτια
- 85 γρ. ωμές γαρίδες χωρίς κέλυφος
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 κ. γλ. σπόρους μάραθου
- 2 καρότα, κομμένα σε κύβους
- 2 σέλινα, κομμένα σε κύβους
- 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 2 πράσα, σε λεπτές φέτες
- 400 γρ. ντομάτες σε κονσέρβα ψιλοκομμένες
- 500 ml ζεστό ζωμό ψαριού, που έχει ζεσταθεί σε σιγανή φωτιά
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέστε τους σπόρους μάραθου, τα καρότα, το σέλινο και το σκόρδο και μαγειρέψτε για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
- Ρίξτε μέσα τα πράσα, τις ντομάτες και τον ζωμό, αλατοπιπερώστε και αφήστε τα να πάρουν μια βράση.
- Σκεπάστε και σιγοβράστε για 15- 20 λεπτά μέχρι τα λαχανικά να μαλακώσουν και η σάλτσα να πήξει και να μειωθεί ελαφρώς.
- Προσθέστε τα ψάρια, σκορπίστε τις γαρίδες και μαγειρέψτε για 2 λεπτά ακόμα μέχρι να ψηθούν.
- Σερβίρετε και απολαύστε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News