Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Προς ιδιωτικοποίηση η καθαριότητα του Δήμου Αλμωπίας - Τι ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ν. Παρούτογλου (ΒΙΝΤΕΟ)


Στο επόμενο βήμα που δεν είναι άλλο από την ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας, φαίνεται πως στρέφονται ο Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και οι συνεργάτες του. Άλλωστε, είναι κάτι που είχε προαναγγείλει και σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Aridaia News και τον Δημοσιογράφο Σταύρο Βαφειάδη.

Ο Δήμαρχος τόνισε πως αυτή θα είναι η επόμενη μεγάλη μεταρρύθμιση στην οποία θα προχωρήσει η Δημοτική Αρχή, αναλύοντας μαζί με τους συνεργάτες του τα σημερινά δεδομένα που ισχύουν στο εργοτάξιο του Δήμου Αλμωπίας.

Δείτε το βίντεο της ενημέρωσης:

 

7 σχόλια:

  1. Μηπως πηρε εντολη απο τον Μητσοτακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και αφού εκχωρειθουν όλα σε ιδιοτες ο δήμος κάποια στιγμή θα πάψει να υφίσταται και θα συνχωνευθει με άλλο Δήμο. Να δούμε τι δουλειές θα αφήσετε στα παιδιά σας γενητσαροι. Που θα δουλεύουν για ψίχουλα. Καταστρέφετε την τοπική οικονομία γίδια. Αντί να ζητήσετε νέες θέσεις για την στελέχωση του Δήμου τα ξεπουλατε. Γιαυτό σας πληρώνουμε?. Η αλμωπία ψηλά δηλαδή στον αέρα. Και αύξηση φόρων και ξεπούλημα. Σαν την νέα Δημοκρατία κάνετε. Περικοπές και φόρους και το χρέος στο Θεό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΛΥΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΠΟΥ Σ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΙ ΜΟΚΟ.

      Διαγραφή
  3. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά σειρά έχει και η ύδρευση. Σε τέσσερις μήνες τα διαλύσατε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σέ ένα χρόνο τό πολύ θα φύγετε όλοι παιδική χαρά είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News