Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Ν. Παρούτογλου για Πολεοδομία: «Κάποιοι ξεβολεύονται, δεν πιεζόμαστε από μικροσυμφέροντα» (ΒΙΝΤΕΟ)


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κύκλους των Μηχανικών της Αριδαίας, η απόφαση του Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου για μεταστέγαση του Τμήματος της Πολεοδομίας. Ο κ. Παρούτογλου, μετά από σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου Aridaia News Σταύρου Βαφειάδη, απάντησε σε αυτές τις αντιδράσεις.

Όπως είπε, "είμαστε εδώ για να πάρουμε αποφάσεις. Μπορεί θα κάνουμε και λάθη, θα κάνουμε και σωστά, με απώτερο σκοπό μόνο να βελτιώσουμε τη ζωή του πολίτη. Αποφασίστηκε εσωτερικά, σε συνεννόηση με τον Αντιδήμαρχο και άλλα πολιτικά πρόσωπα, να μεταφερθεί η πολεοδομία. Είναι μία εσωτερική μεταφορά, δεν αφορά κανέναν άλλο. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι ξεβολεύονται, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι εμείς θα πιεστούμε και θα αλλάξουμε την απόφασή μας. Δεν πιεζόμαστε από μικροσυμφέροντα".

Δείτε ολόκληρη την απάντηση του Δημάρχου Αλμωπίας:

 

4 σχόλια:

  1. Σώπα ρε μεγάλε,γι'αυτό έκλεισες και το ειρηνοδικείο;δηλαδή ολοι οι προηγούμενοι δήμαρχοι εξυπηρετουσαν μικροσυμφέροντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκλεισες το ειρηνοδικείο? Ύφος εμπάθειας,εξυπνοτακτικισμού,ημιμάθειας ή ξεβολέματος..;
    Η απόφαση θα κριθεί από την κοινωνία και από το κατά πόσο εξυπηρετεί τους πολίτες.
    Πάντως ο σημερινός δήμαρχος τολμάει να σπάει αυγά,να παίρνει πολιτικές αποφάσεις. Απαραίτητο στοιχείο για την επιτυχία.
    Είναι στον σωστό δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις απόλυτο δίκαιο!προχθές ήταν και στην κομματική εκδήλωση της ΝΔ και μάλιστα σπάζοντας αυγά,καταλόγισε ευθύνες στους αγρότες.Ουτε ο ΝΔμοκρατης υπουργός,δεν το τόλμησε αυτό.

      Διαγραφή
  3. Σε πια θέση σε βόλεψε εσένα και περνις θέση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News