Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Οι δηλώσεις Στέφανου Κασσελάκη - Θεοδώρας Τζάκρη μετά την περιοδεία στα Γιαννιτσά: «Στις ευρωεκλογές θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής και ελπίδας» (ΒΙΝΤΕΟ)


«Στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου θα δώσουμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα αλλαγής, ελπίδας για μία καλύτερη ζωή σε όλη τη χώρα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, κατά την περιοδεία του στα Γιαννιτσά.

Για την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε από τα Γιαννιτσά, ότι έχει στο επίκεντρο της τον άνθρωπο και βλέπει τους πολίτες ως ανθρώπους, ενώ η κυβέρνηση τους βλέπει ως αριθμούς.

“Θέλουμε την εμπιστοσύνη σας για να μπορέσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα”, είπε στις συνομιλίες του με πολίτες.

Συνοδευόμενος από τη γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, και υποψήφιους ευρωβουλευτές ο κ. Κασσελάκης περπάτησε το απόγευμα στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών, έκανε χειραψίες, συνομίλησε με καταστηματάρχες για το κλίμα στην αγορά.

Δείτε τις δηλώσεις Κασσελάκη και Τζάκρη αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας στα Γιαννιτσά:

 

 

Σε επόμενες αναρτήσεις πλούσιο φωτορεπορτάζ και παραλειπόμενα.

2 σχόλια:

  1. τόσο αλαζόνας ρε φίλε ο τύπος; τώρα σοβαρά τούτος ειναι πολιτικός; Τσίπρα εμφανίσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News