Δευτέρα 20 Μαΐου 2024

Επιστρέφει στο θέατρο ο Πέτρος Φιλιππίδης; - «Του έχουν γίνει δύο προτάσεις»


Ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ περιμένει την εκδίκαση της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό εξετάζει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στο θέατρο, όμως σε διαφορετικό πόστο απ’ ότι τον είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα.

Σύμφωνα με το Πρωινό του ΑΝΤ1 στον ηθοποιό έχουν γίνει δυο προτάσεις, προκειμένου να αναλάβει καλλιτεχνικός διευθυντής.

Η πρώτη προέρχεται από ένα νέο θέατρο που αναμένεται να ανοίξει το επόμενο διάστημα και η δεύτερη από άλλο θέατρο που έχει γράψει μεγάλη ιστορία στο χώρο, με τις παραστάσεις που έχει ανεβάσει κατά καιρούς.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εκπομπής ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει πάρει την απόφαση να μην έχει ξανά συμμετοχή σε κάποιο θεατρικό έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News