Τρίτη 14 Μαΐου 2024

Επιστολή διαμαρτυρίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Ν. Παρούτογλου για την μεταστέγαση της Πολεοδομίας


Διαβάστε την επιστολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Ν. Πέλλας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος προς τον Δήμαρχο Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου:






 

6 σχόλια:

  1. η προχειρότητα στο μεγαλείο της.
    για όλους τους λόγους που αναφέρονται στην απόφαση Δημάρχου και στον σύλλογο Μηχανικών ΜΟΝΟ στον Εξαπλάτανο έχει τους απαραίτητους χώρους.
    Προεκλογικά σχίζατε τα ιμάτιά σας για την Ανατολική.
    Τώρα που θα γεμίσουν τα ταμεία σας από την αύξηση της άρδευσης να πάρετε καλά καθρεφτάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι δε καταλάβατε σας χαλούσαν οι δασκ και οι ξιλοκοποι φάτε Τώρα τους λογιστές με μαθηματικά κυβερνάνε ξεχνάνε ότι αριθμοί και άνθρωποι είναι άλλο πράγμα ξεχνιουντε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδική χαρά στον ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά , χώρους έχει ο Δήμος γιατί να πληρώνει φουσκωμένα ενοίκια; το κτήριο αυτό τώρα που θα φύγει η υπηρεσία δεν θα νοικιαστεί πάνω από 300 ευρώ. Και οι μηχανικοί που φωνάζουν και κόπτονται ας συμμετείχαν στα έξοδα. Θέλουν την ευκολία τους αλλά να πληρώνει ο άλλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η μετεγκατάσταση υπηρεσίας σε χώρους ακατάλληλους υποβαθμίζει και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος στους δημότες του.Επίσης δεν αντιλαμβάνομαι γιατί ο δήμαρχος δεν ενημέρωσε ούτε συζήτησε το σκεπτικό του με τους αρμόδιους υπαλλήλους!Ηθελε να τους αιφνιδιάζει και γιατί;;;!!Οι αποφάσεις κύριε Δήμαρχε δεν λαμβάνονται με ελαφρότητα!!
    Οι σύμβουλοι σας έχουν σκοπό να σας διαφημίσουν και να σας εκθέσουν ή ειναι επίσης ανίδεοι ;;;τι από τα δυο;;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News