Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Επιτυχημένη η παρουσίαση του βιβλίου «Γαρέφι τότε... και... τώρα» (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 12 Μαΐου στην κατάμεστη αίθουσα του Μ.Σ. Γαρεφείου «Κώστας Γαρέφης» η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Γαρεφι τότε... και... τώρα» του συγγραφέα κ. Στρέπκου Γεωργίου.

Παρουσία πλήθους κόσμου, Γαρεφειωτών, του Αρχιμανδρίτη Πατέρα Μάρκου, του Υφ.ΥΠΑΑΤ κ. Σταμενίτη, πολιτευτών, μικρών και μεγάλων ταξιδέψαμε όλοι μαζί στο Γαρέφι του... τότε.

Μια εξαιρετική διαδραστική επιμέλεια της Αθανασίας όπου μαζί με την Χρυσάνθη, την Άννα και την Αντιγόνη ξαναζωντάνεψαν όλες αυτές τις αναμνήσεις, τα γεγονότα και τις ιστορίες που ακούγαμε από τους παππούδες μας.

Κύριε Γιώργο η παρακαταθήκη που αφήνετε στο χωριό μας, θα ακολουθεί όλες τις επόμενες γενιές.

Ευχαριστούμε τον συγγραφέα για την τιμή και την εμπιστοσύνη προς τον σύλλογο μας να αναλάβει την έκδοση και προώθηση του βιβλίου, ενός βιβλίου ταυτότητα για το χωριό μας.

Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News