Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Πίτσα με βάση από κολοκυθάκια


Φανταστικός τρόπος να απολαύσετε πίτσα χωρίς γλουτένη και με χαμηλούς υδατάνθρακες!

Υλικά

  • 4 μεγάλα κολοκυθάκια
  • 450 γρ. ιταλικό λουκάνικο
  • 1 φλ. τσαγιού σάλτσα μαρινάρα
  • 120 γρ. μοτσαρέλα, τριμμένη
  • 24 φέτες πεπερόνι
  • Φρέσκο βασιλικό, για γαρνίρισμα

Εκτέλεση

  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
  • Προσθέστε το λουκάνικο σε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και χρησιμοποιήστε μια σπάτουλα για να το σπάσετε. Μαγειρέψτε σε μέτρια φωτιά μέχρι να ψηθεί και να ροδίσει.
  • Ρίξτε τη σάλτσα μαρινάρα πάνω από το μαγειρεμένο λουκάνικο και ανακατέψτε. Αποσύρετε από τη φωτιά.
  • Κόψτε τα κολοκυθάκια στη μέση κατά μήκος και χρησιμοποιήστε ένα μικρό κουτάλι για να βγάλετε τους σπόρους.
  • Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια σε ένα ταψί.
  • Ρίξτε αρκετές κουταλιές από το λουκάνικο και τη σάλτσα σε κάθε μισό κολοκυθάκι, μέχρι να γεμίσουν. Τοποθετήστε από πάνω τυρί μοτσαρέλα και αρκετές φέτες πεπερόνι.
  • Ψήστε τα γεμιστά κολοκυθάκια για 20- 25 λεπτά, μέχρι να γίνουν τρυφερά και τραγανά. Αν θέλετε πιο μαλακά κολοκυθάκια, ψήστε μερικά λεπτά περισσότερο.
  • Σερβίρετε τα γεμιστά κολοκυθάκια όσο είναι ζεστά και απολαύστε τα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News