Παρασκευή 24 Μαΐου 2024

«Όποιος έρχεται στους Προμάχους γίνεται Πρωθυπουργός» - Θερμή υποδοχή του Νίκου Δένδια


«Όποιος έρχεται στους Προμάχους, γίνεται Πρωθυπουργός». Αυτό αναφέρει ο αστικός μύθος, αυτό σχολίασε και ένας απ' τους παριστάμενους κατά την επίσκεψη του Νίκου Δένδια στους Προμάχους Αλμωπίας.

Η αλήθεια είναι, πως πολλοί απ' τους Προέδρους της ΝΔ που πέρασαν απ' το ακριτικό χωριό, έγιναν στη συνέχεια Πρωθυπουργοί. Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Αντώνης Σαμαράς, Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι κάποιοι απ' αυτούς. Άλλωστε, οι Πρόμαχοι είναι ένα απ' τα προπύργια της ΝΔ στην περιοχή μας, καθώς καταγράφει σημαντικά ποσοστά σε κάθε εκλογική αναμέτρηση.

Βέβαια, στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει μια μικρή αλλά σημαντική λεπτομέρεια. Ο Νίκος Δένδιας δεν είναι Πρόεδρος της ΝΔ. Προς το παρόν τουλάχιστον. Γιατί το μέλλον δεν μπορεί να το προεξοφλήσει κάνεις...

Ο ίδιος πάντως ο κ. Δένδιας στη δήλωσή του ανέφερε ότι "Είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο χωριό σας, δεν θα είναι η τελευταία".

Σε επόμενη ανάρτηση δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του AridaiaNews! 


3 σχόλια:

  1. Όπως ο Έβερτ.
    🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμή υποδοχή από ποιον ; 70 άτομα είχε η πλατεία οι 30 ήταν δικοί του οι 10 του Μπατση και οι 30 απλά πίναν καφέ στη πλατεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο μπάτσης έχει μέλλον! μαζί με βέσκο ο ένας θα κόβει ξύλα και άλλος θα ψέλνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News