Πέμπτη 16 Μαΐου 2024

Ζώδια: Έρχεται η πιο τυχερή μέρα του χρόνου - Τί θα σου συμβεί


Η 18η Μαΐου θα μας κάνει όλους να απολαμβάνουμε θετικότητα και πιθανότητα καθώς ο Δίας σχηματίζει σύνοδο με τον ήλιο, αλλιώς γνωστός ως Jupiter cazimi.

Ο πλανήτης της αφθονίας και της επέκτασης θα συναντηθεί με τον ήλιο στο αισθησιακό ζώδιο της γης Ταύρος, λάμποντας τη λαχταριστή Αφροδίτικη ενέργειά του σε όλους.

Γνωστή ως η πιο τυχερή μέρα του χρόνου, χαρίστε στον εαυτό σας κάτι ξεχωριστό, κοιμηθείτε λίγο αργότερα το βράδυ, βγείτε, κάντε γνωριμίες, ξεκινήστε κουβέντες και κάντε κάτι έξω από τη ζώνη άνεσής σας. Η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, ειδικά με τον ριψοκίνδυνο Άρη στον Κριό να συναντά τον Βόρειο Δεσμό.

Η αργή και μεθοδική ενέργεια θα δώσει τη θέση της σε κάτι πολύ πιο δροσερό, περίεργο και παιχνιδιάρικο καθώς ο ήλιος περνάει στους Διδύμους στις 20 Μαΐου. Αφήστε τα ένστικτά σας ελεύθερα και μην παίρνετε τον εαυτό σας πολύ στα σοβαρά. Αυτή είναι η στιγμή να εξερευνήσετε να κάνετε ερωτήσεις, να μοιραστείτε ιδέες και να δοκιμάσετε οποιαδήποτε νέα προσπάθεια φωτίζει το μυαλό σας, όσο φευγαλέα κι αν είναι.

Στις 23, η πανσέληνος του Τοξότη θα έχει τους πάντες να στοχάζονται και να συλλογίζονται μεγαλύτερους ορίζοντες. Καθώς η πανσέληνος έχει να κάνει με την ενέργεια, είναι όλα αυθόρμητα, και μπορεί να υπάρξει μια έκπληξη που αποκαλύπτεται γύρω από αυτή τη πανσέληνο. Η συνολική ενέργεια θα είναι στην απαλή και χαρούμενη πλευρά με την Αφροδίτη να κινείται στους Διδύμους την ίδια μέρα, αλληλεπιδρώντας με την πανσέληνο παράλληλα με τον Δία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News