Τρίτη 28 Μαΐου 2024

Στην Πέλλα η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη - Τί συζητήθηκε στην σύσκεψη (ΦΩΤΟ)


Την Πέλλα επισκέφτηκε η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη την Τρίτη 28 Μαΐου 2024.

Την κ. Βούλτεψη υποδέχτηκαν στην Έδεσσα και συγκεκριμένα στο Διοικητήριο ο ΥφΑΑΤ και Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Διονύσης Σταμενίτης, ο Βουλευτής Πέλλας της ΝΔ Γιώργος Καρασμάνης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, η Περιφερειακή Σύμβουλος Ημαθίας Συρμούλα Τζήμα, Πολιτευτές, στελέχη και εκπρόσωποι αγροτικών συλλόγων.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη, συζητήθηκε το θέμα των μετακλήσεων εργατών γης από τρίτες χώρες. Ένα πολύ σημαντικό ζήτημα, το οποίο απασχολεί τους αγρότες της περιοχής μας ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια.

Στη συνέχεια, η Υφυπουργός επισκέφτηκε τον Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ, ενώ θα παραστεί και στην υποδοχή της εικόνας της Παναγίας της Ελεούσας.

Τέλος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις στο Δήμο Πέλλας.


















3 σχόλια:

  1. Όπως σχεδόν κάθε χρόνο έτσι και φέτος οι αγροτικές καλλιέργειες σε Πέλλα κ Ημαθία επλήγησαν από τα άγρια καιρικά φαινόμενα τα έξοδα ωστόσο των αγροτών τρέχουν. Η αγροτική παραγωγή είναι η κατ εξοχήν πηγή εισοδήματος σε αυτούς τους νόμους ( και σε άλλους φυσικά). Ερώτηση... Ενδιαφέρθηκε πραγματικά ένας από αυτούς τους κύριους οι οποίοι πληρώνονται από εμάς για να κάνουν τη δουλειά τούς;;
    Πριν πάμε όλοι στις κάλπες ας ρίξουμε μια ματιά στο ψυγείο μας κύριοι και μετά να ψηφίσουμε. Εμείς ζούμε εδώ και εμείς πρέπει να κάνουμε κάτι ..με γνώμονα το κοινό συμφέρον
    Έλεος πια με την γλίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλούσιοι πολιτικοί πτωχοποιημενος λαός ακριβο πολίτευμα η δήθεν δημοκρατία που ζούμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News