Δευτέρα 13 Μαΐου 2024

Η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας απαντά στην Μαρία Παπαδοπούλου: «Ο Σύλλογος δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια με κανέναν»


Η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας θεωρώντας ότι πρέπει να απαντήσει στην κυρία Μαρία Παπαδοπούλου για την ανάρτησή της, στην οποία αναφέρεται το όνομά του Συλλόγου μας, σχετικά με το παιδικό- εφηβικό φεστιβάλ ποντιακών χορών και στο οποίο ο Σύλλογός μας δεν παρίστατο, προχωρά στην παρακάτω δήλωση:

Θα αφήσουμε στην άκρη το ζήτημα των απορριμμάτων για το οποίο γίνεται λόγος στην ίδια ανάρτηση και το οποίο δεν μας αφορά και θα αναφερθούμε στο κομμάτι στο οποίο αναφέρεται το όνομά του Συλλόγου μας.

Η Εύξεινος Λέσχη Σκύδρας αποτελούσε και αποτελεί συνοδοιπόρο σε όλες τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Σκύδρας και σε λοιπές δραστηριότητες που πραγματοποιεί κατά καιρούς.

Αν αποφασίσει εν τέλει να συμμετέχει ή όχι αποτελεί καθαρά απόφαση του Συλλόγου διότι ο Σύλλογος σέβεται την πορεία και την ιστορία του και δεν παίζει πολιτικά παιχνίδια με κανέναν.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News