Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

ΣΟΚ: Νεκρή 38χρονη λίγες ώρες μετά τον γάμο της αδελφής της


Θλίψη στην τοπική κοινωνία των Χανίων έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος μιας 38χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι της το πρωί του Σαββάτου, 08/06.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με το zarpanews.gr, το άψυχο σώμα της 38χρονης εντοπίστηκε στο σπίτι της στο κέντρο των Χανίων, από την αδελφή της.

Όπως αναφέρει η ίδια πηγή, η 38χρονη, λίγες ώρες πριν εντοπιστεί νεκρή, διασκέδαζε στον γάμο της αδελφής της.

Άγνωστα μέχρι στιγμής τα αίτια θανάτου της 38χρονης

Στο σπίτι της άτυχης γυναίκας μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, πλήρωμα του οποίου τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Χανίων, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σημειώνεται ότι, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου της 38χρονης, «φως» στα οποία αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News