Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Η Αννέτα Τσελεπή στο AridaiaNews: «Δεν υπάρχουν σωτήρες, εμείς πρέπει να αποφασίσουμε για τις ζωές μας»


Υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, είναι η συντοπίτισσά μας Αννέτα Τσελεπή.

Μιλώντας στο AridaiaNews, στέλνει το δικό της μήνυμα, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες των ευρωεκλογών.

Όπως τονίζει, «ο λόγος που έθεσα υποψηφιότητα με τη Νέα Αριστερά, είναι γιατί πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα είναι ο μόνος πολιτικός φορέας ο οποίος εκφράζει το χώρο της προοδευτικής Αριστεράς. Ο λόγος που ασχολούμαι με την πολιτική, είναι επειδή πιστεύω πως αν δεν ασχοληθούμε όλοι και όλες, δεν συζητήσουμε, δεν σκεφτούμε πολιτικά, αν δηλαδή δεν αποφασίσουμε για τις ζωές μας, δεν πρόκειται να το κάνει κανένας άλλος για εμάς. Δεν υπάρχουν σωτήρες και δεν πρέπει να ψάχνουμε και να ψηφίζουμε κάποιον που θεωρούμε ότι είναι σωτήρας και θα μας σώσει. Πρέπει οι εμείς οι ίδιοι να ασχοληθούμε ενεργά με την πολιτική, να σκεφτόμαστε πολιτικά και να βάζουμε το μικρό μας λιθαράκι στους χώρους δουλειάς μας, στις παρέες μας, στις οικογένειές μας».

Όσον αφορά στο γεγονός ότι έλκει την καταγωγή της από την Αριδαία, η Αννέτα Τσελεπή έκανε γνωστά τα εξής: «Γεννήθηκα στην Αριδαία, έζησα εδώ μέχρι τα 18 μου χρόνια. Έδωσα εξετάσεις και πέρασα στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, στο Πολυτεχνείο της Ξάνθης, πολιτικός μηχανικός. Έκτοτε ζω στην Ξάνθη, όπου διατειρώ τεχνικό γραφείο».

Τέλος, απευθυνόμενη στους πολίτες, θέλησε να δηλώσει τα εξής: «Θέλω να απευθυνθώ στον κόσμο και να πω ότι οι ευρωεκλογές είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να επιλέξουμε ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και γι' αυτό θα πρέπει να ενδιαφέρονται για την κοινωνική δικαιοσύνη και υπηρετούν το συμφέρον το συλλογικό της κοινωνίας και όχι προσωπικά συμφέροντα λίγων. Να εκπροσωπήσουν τους πολλούς και όχι τις ελίτ».


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News