Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ένταση ανάμεσα σε Ευλαμπία Ρέβη και Αφροδίτη Λατινοπούλου στον αέρα: «Είναι παράνομα αυτά τα παιδιά;» ‑ «Αλλο απαντάτε» (ΒΙΝΤΕΟ)


Ένα επεισόδιο έντασης σημειώθηκε στον αέρα του OPEN στην εκπομπή Τώρα Μαζί όταν η Αφροδίτη Λατινοπούλου βρέθηκε καλεσμένη και μίλησε μεταξύ άλλων για τις υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια. Μια ερώτηση λοιπόν της Ευλαμπίας Ρέβη έκανε τα "αίματα να ανάψουν" στο πλατό.

Η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» στο Open και μίλησε για το πρόγραμμα του κόμματος, ενώ αναφέρθηκε και στο θέμα υιοθεσίες παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, την ακρίβεια, το μεταναστευτικό και τις ευρωεκλογές.

Η συζήτηση μεταξύ της ίδιας και των παρουσιαστών κινήθηκε σε υψηλούς τόνους σε ορισμένα σημεία. Μάλιστα, όταν η Ευλαμπία Ρέβη της μετέφερε πως έχει λάβει μήνυμα από ομόφυλο ζευγάρι με παιδί, επικράτησε αμηχανία με τις απαντήσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου.

Ε.Ρ.: Μας έχουν στείλει και γονείς που είναι ομόφυλο ζευγάρι κι έχουν παιδί και πέρασε πρόσφατα αυτός ο νόμος.

Α.Λ.: Πώς έχουν παιδί; Ποιος γέννησε;

Ε.Ρ.: Μπορεί να σας βλέπει αυτό το παιδί! Τι θα λέγατε σε αυτό το παιδί; Ότι δεν έχει γονείς;

Α.Λ: Ναι, ρωτώ πως έχουν παιδί; Είναι παράνομη στην Ελλάδα η παρένθετη μητρότητα.

Ε.Ρ.: Είναι παράνομα αυτά τα παιδιά;

Α.Λ.: Άλλο σας λέω κι άλλο απαντάτε. Εγώ να δείτε πόσα μηνύματα λαμβάνω καθημερινά από ομοφυλόφιλους ανθρώπους κι από άτομα τα οποία τα σεβόμαστε κι αγωνιζόμαστε και για αυτά γιατί πολεμάμε τη λαθρομετανάστευση και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας και της Ευρώπης και σε αυτές τις χώρες τους πετάνε από τα μπαλκόνια και τα παράθυρα. 

 

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News