Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Καταποντίστηκε η Νέα Αριστερά: «Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας, το πολιτικό σύστημα διέρχεται βαθιά κρίση»


Σχόλιο για το exit poll έκανε η Νέα Αριστερά, τονίζοντας ότι η αποχή πλήττει την Αριστερά.

«Η τεράστια αποχή επιβεβαιώνει ότι το πολιτικό σύστημα διέρχεται βαθιά κρίση και αυτό οδηγεί στην άνοδο της Ακροδεξιάς. Η κρίση αυτή πλήττει και την Αριστερά από την οποία η Νέα Αριστερά δεν εξαιρείται» αναφέρουν πηγές της Νέας Αριστεράς σε σχόλιο για τα πρώτα exit polls, ενώ αναμένουν το τελικό αποτέλεσμα της κάλπης.

Νέα Αριστερά: Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας

«Σε κάθε περίπτωση, η Νέα Αριστερά θα συνεχίσει τον αγώνα της. Ιδρύθηκε στη βάση αξιών και αρχών. Δεν ήταν μια ευκαιριακή επιλογή. Η μάχη απέναντι στην κυριαρχία της Δεξιάς και της Ακροδεξιάς θα συνεχιστεί, όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα».

Η Νέα Αριστερά, σύμφωνα με το exit poll, καταποντίστηκε στις ευρωεκλογές, καθώς φαίνεται ότι λαμβάνει ποσοστό από 1,5% έως 2,9% και δεν κερδίζει καμία έδρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News