Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Μπάρες κατεβασμένες στη Μέση, αλλά τρένο πουθενά... (ΒΙΝΤΕΟ)


Ή που δεν θα κατεβαίνουν την ώρα που περνάει το τρένο, ή που θα κατεβαίνουν αμέσως μετά την διέλευσή του, είτε που θα ξεχνιούνται κατεβασμένες οι μπάρες του ΟΣΕ στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ημαθίας.

Αυτή τη φορά στη Μέση Βέροιας, συνέβη η τρίτη περίπτωση, που, όπως αναφέρουν στο veriotis.gr κάτοικοι και διερχόμενοι οδηγοί, οι μπάρες και στις δύο διαβάσεις που περνάνε μέσα από το χωριό, μετά την διέλευση του απογευματινού τρένου, στις 17:00 της Πέμπτης 6/6, δεν ανέβηκαν και οι φωτεινοί συματοδότες παρέμειναν αναμμένοι, τουλάχιστον μέχρι νωρίς το πρωί της Παρασκευής.

Πέρα από την σύγχυση των οδηγών που περίμεναν υπομονετικά να περάσει το τρένο και που όταν καταλάβαιναν ότι κάτι δεν πάει καλά, αναγκαζότααν να παρακάμψουν τις μπάρες και να περάσουν με δική τους ευθύνη και με κίνδυνο, τα καμπανάκια -η ηχητική ειδοποίηση για την διέλευση του τρένου- τρέλαναν και τους κατοίκους που μένουν κοντά στις διαβάσεις.

Χαρακτηριστικό είναι το βίντεο έστειλαν αναγνώστες του veriotis.gr, τόσο το βράδυ της Πέμπτης όσο και το πρωί της Παρασκευής.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News