Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Παραμυθένια και μυρωδάτα ταξίδια στον κόσμο των βοτάνων στο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο Ξιφιανής - Αλώρου (ΦΩΤΟ)


Με μελοποιημένο Ελύτη ξεκίνησε η γιορτή του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Ξιφιανής -Αλώρου και συγκεκριμένα με το τραγούδι “Μαρίνα”.

Μουσική, μεθυστικά αρώματα βοτάνων, αφήγηση του παραμυθιού “Το μαγικό βότανο” που δημιούργησαν τα παιδιά του σχολείου μας και εκπληκτικές γεύσεις πλαισίωσαν την εκδήλωση των σχολείων.

Οι μαθητές των σχολείων σε συνεργασία με τους μάγειρες και αρτοζαχαροπλάστες της ΣΑΕΚ Αριδαίας κατόρθωσαν να μας ταξιδέψουν στον μαγικό κόσμο των βοτάνων.

Η Διευθύντρια και το εκπαιδευτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής - Αλώρου ευχαριστούν τους χορηγούς : Παντοπωλείο “το χωριό” (Κιρπατσάς Κώστας), Φροντιστήριο και ΚΔΑΠ “ΑΛΦΑ” (Τσιμτσιρίδης Χρήστος), κ. Καλόση Σοφία, τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του σχολείου και τους μάγειρες και αρτοζαχαροπλάστες της ΣΑΕΚ Αριδαίας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ, επίσης, σε όλους όσους παραβρέθηκαν στη γιορτή για να στηρίξουν την προσπάθεια των παιδιών με το χειροκρότημά τους. Ιδιαιτέρα τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση των σχολείων, η κ. Βαμβάκη Άννα, Σχολική Σύμβουλος νηπιαγωγών Ν. Πέλλας, ο κ. Γιόρτσος Γιώργος, Διευθυντής της ΣΑΕΚ Αριδαίας , ο κ. Τζιαφάς Γιώργος, υποδιευθυντής της ΣΑΕΚ Αριδαίας και ο κ. Παπαβέντσης Ανδρέας, Πρόεδρος του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλμωπίας.

* Το παραμύθι των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Ξιφιανής - Αλώρου με τίτλο: "Το μαγικό βότανο" έχει αναρτηθεί στην σελίδα του σχολείου: ΚΛΙΚ ΕΔΩ















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News