Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Δ. Μπίνος: «Δεν είναι η ώρα των πυροτεχνημάτων, προέχει η προάσπιση και διαφύλαξη της ευρωπαϊκής εικόνας της Λουτρόπολης»


Δήλωση Δ. Μπίνου, πρώην Δημάρχου και επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»:

Μετά και από όσα συνέβησαν και την εμπλοκή της Διευθύνουσας Συμβούλου των Λουτρών Πόζαρ με την Ελληνική Δικαιοσύνη και την τοποθέτηση του Δημάρχου Αλμωπίας για τα τεκταινόμενα, ως συνδυασμός θα τοποθετηθούμε κατά τη σύγκλιση των θεσμικών οργάνων, στη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Λουτρόπολης και στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δεν είναι η ώρα των «πυροτεχνημάτων», αλλά προέχει η προάσπιση και διαφύλαξη της Ευρωπαϊκής εικόνας της Λουτρόπολης, για την οποία εργαστήκαμε και η Δημοτική Αρχή και εγώ προσωπικά την περίοδο 2014-2019, αλλά και καθόλη την παρουσία μας στα δημοτικά πράγματα του τόπου μας.


1 σχόλιο:

  1. Ευρωπαίοι; ποιοί;οι Σκοπιανοί και οι Βούλγαροι; μόνο τέτοιοι έρχονται στα λουτρά,τη είδατε κάναν Άγγλο; κάναν Γερμανό; κάναν Γάλλο;κάνα Ισπανό; όλη τη σαβουρα τους αλλόθρησκους βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News