Σάββατο 29 Ιουνίου 2024

Επιτυχημένη η παρουσίαση βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα που διοργάνωσε η Δανειστική Βιβλιοθήκη Σαρακηνών «Αγγελής Γάτσος» (ΦΩΤΟ)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Δανιστική Βιβλιοθήκη Σαρακηνών «Αγγελής Γάτσος», για την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Κώστα Κρομμύδα «Κρασί από τα χείλη σου».

Ο διάσημος συγγραφέας επισκέφτηκε αρχικά την βιβλιοθήκη του χωριού, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για τις δράσεις και να υπογράψει αρκετά βιβλία.

Ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, στο Κτήμα «ΖΗΝ ΗΔΕΩΣ» στο Λουτράκι. Εκεί, εκ μέρους του οινοποιείου καλωσόρισε τον κόσμο ο Πέτρος Ζέρζης, ο οποίος αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια της οικογένειας του Κώστα Γάτσου, η οποία δημιούργησε τον συγκεκριμένο χώρο.

Στη συνέχεια, η υπεύθυνη της βιβλιοθήκης Μαρία Μπαγγέα καλωσόρισε τον συγγραφέα και αναφέρθηκε στις δράσεις της βιβλιοθήκης, η οποία παρουσιάζει τους τελευταίους μήνες μία αξιόλογη κινητικότητα.

Τέλος, τον λόγο πήρε ο Κώστας Κρομμύδας ο οποίος μίλησε για το νέο του βιβλίο και εισήγαγε το κοινό σε αυτό το νέο του ταξίδι.

Μετά την παρουσίαση, προσφέρθηκε ένα υπέροχο κέρασμα με πρωταγωνιστή τα υπέροχα κρασιά του οινοποιείου.

Δείτε φωτογραφίες:




























 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News