Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024

Ο Χάρης Δούκας απαντά στον Μανώλη Χριστουδουλάκη: «Πάμε, να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης»


Με μία ανάρτηση στο Facebook, ο Χάρης Δούκας δίνει σήμερα την απάντησή του στον Μανώλη Χριστοδουλάκη, που χθες δήλωσε ανοιχτά τη στήριξή του στον δήμαρχο Αθηναίων για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, εν μέσω έντονου αναβρασμού στο κόμμα της Κουμουνδούρου για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του Νίκου Ανδρουλάκη.

«Χάρη, πάμε;» ρώτησε δημόσια χθες ο Μανώλης Χριστοδουλάκης, με τον Χάρη Δούκα να απαντά: «Πάμε, να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης του 21ου αιώνα». «Το αύριο είναι αργά, πάμε τώρα», τονίζει.

Πιο αναλυτικά, η ανάρτηση του κ. Δούκα έχει ως εξής:


1 σχόλιο:

  1. αν γίνει επαναστατικό φρέσκο το Πασοκ έχει επλπίδες.Αν σοκάρει τη κοινωνία έχει ελπίδες.Με βολεμένες ιδέες παραμένει ένα αργοκίνητο κόμμα δημοσίων υπαλληλων του Τεβε -Περιφέρεια-Κλητήρας κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News