Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Δ. Σταμενίτης: «Θα συνεχίσω να εργάζομαι και να υπηρετώ το όραμά μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα»


Δήλωση του Υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Διονύση Σταμενίτη

Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση της εμπιστοσύνης του, που αποτελεί για εμένα ιδιαίτερη τιμή και μεγαλώνει την ευθύνη μου. Ως Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι και να υπηρετώ το όραμα μας για την περαιτέρω ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρώην Υπουργό, Λευτέρη Αυγενάκη και τον πρώην Υφυπουργό, Σταύρο Κελέτση για τη γόνιμη συνεργασία μας όλους αυτούς τους μήνες και να συγχαρώ τον νέο Υπουργό Κωνσταντίνο Τσιάρα και τον νέο Υφυπουργό, Χρήστο Κέλλα, με τους οποίους θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας ώστε να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει για βελτίωση της θέσης των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας αλλά και να ανταποκριθούμε στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο αγροτοδιατροφικός τομέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News