Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Τρόμος για ζευγάρι: Πέντε ένοπλοι κουκουλοφόροι τους έδεσαν και τους λήστεψαν μέσα στο σπίτι τους


Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα ζευγάρι στον Ωρωπό, καθώς έπεσε θύμα ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι του.

Όλα έγιναν γύρω στις 20.40 το βράδυ της Πέμπτης όταν πέντε ληστές χτύπησαν το σπίτι στον Ωρωπό.

Πέντε κουκουλοφόροι με όπλα στα χέρια παραβίασαν την μπαλκονόπορτα του σπιτιού μπήκαν μέσα σε αυτό και έδεσαν το ζευγάρι που έμενε εκεί.

Με την απειλή όπλων τους ανάγκασαν να αποκαλύψουν που έχουν κρυμμένα χρήματα και κάποια λίγα χρυσαφικά κι έφυγαν από το σημείο.

Τελικά από το σπίτι πήραν το ποσό των 2000 ευρώ και διάφορα κοσμήματα. Από το σημείο οι δράστες έφυγαν με μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, αναζητώντας υλικό από κάμερες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News