Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Τι συμβαίνει μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά;


Όλο και αυξάνονται οι φήμες που θέλουν τη Μαρία Αντωνά να έχει προχωρήσει τη ζωή της, μετά τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη και να είναι ερωτευμένη με γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο.

Το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε ένα ρεπορτάζ του Νάσου Γουμενίδη, ο οποίος εξασφάλισε μια φωτογραφία από την πρόσφατη έξοδο του Γιώργου Λιάγκα με τη Μαρία Αντωνά σε γνωστό εστιατόριο της παραλιακής.


"Σήμερα ο Νάσος Γουμενίδης δημοσίευσε μια φωτογραφία με τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα στη Βουλιαγμένη υπονοώντας πως αυτό είναι το ζευγάρι που όλοι συζητούν. Δεν ξέρω αν ισχύει. Μετά το διαζύγιο με τη Φαίη Σκορδά, ο Γιώργος Λιάγκας έχει διαλέξει να μην επιβεβαιώσει τίποτα για την προσωπική του ζωή. Είναι δικαίωμα του, έχει δυο παιδιά, Το σίγουρο είναι πως κάνουν στενή παρέα. Εμείς βλέπουμε δυο ανθρώπους που κάνουν πολλή παρέα. Εάν ο Γιώργος θα νιώσει έτοιμος κάποια στιγμή να κυκλοφορήσει δημόσια με μια γυναίκα, δεν το ξέρω. Μπορεί να είναι φίλοι. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω μιλήσει με τη Μαρία Αντωνά" είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News