Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Έκπληξη στο ΠΑΣΟΚ με πιθανή υποψηφιότητα της Άννας Διαμαντοπούλου


Ανατροπές φαίνεται ότι θα υπάρξουν στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες η Άννα Διαναντοπούλου σκέφτεται πολύ σοβαρά να θέσει υποψηφιοότητα στις εκλογές για την ηγεσία του Κινήματος.

Η Άννα Διαμαντοπούλου έχει ισχυρές επιρροές ακόμα και σήμερα στους μετριοπαθείς ψηφοφόρους του κέντρου και εφόσον τελικλα το αποφασίσει θα αλλάξει δημαντικά τα εσωκομματικά δεδομένα.

«Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. στις εκλογές απέδειξε ότι δεν έπεισε, πως μπορεί να παίξει το ρόλο του αντιπάλου κυβερνητικού πόλου» δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη και στην εκπομπή “Enter” της TV 100, η πρώην υπουργός και Πρόεδρος του ΔΙΚΤΥΟΥ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, Άννα Διαμαντοπούλου.

«Για να μπορέσει να παίξει αυτό το ρόλο, κατά την άποψή μου δεν είναι οι τεχνητές συνενώσεις κομμάτων […] το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ένας αυτόνομος πόλος με τα χαρακτηριστικά του πατριωτικού κοινωνικού εκσυγχρονισμού».

1 σχόλιο:

  1. ΑΣ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ Η ΚΥΡΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News