Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Κοιλιακοί «πέτρα»: H Ευγενία Σαμαρά φοράει το μπικίνι της και εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα της


Η Ευγενία Σαμαρά φόρεσε το μπικίνι της και οι «πέτρα» κοιλιακοί της δεν πέρασαν απαρατήρητοι.

Η ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστή και στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη σειρά «Σασμός» του Alpha, διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στα social media.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ της στο Instagram δημοσιεύει φωτογραφίες και στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, από τα γυρίσματά της ή από τα στιλάτα σύνολα που επιλέγει στην εκπομπή «Switch» της ΕΡΤ που παρουσιάζει.

Τώρα, δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στην πισίνα ιδιαίτερα στιλάτη και φουλ γυμνασμένη. Για την καλοκαιρινή της βουτιά στην πισίνα επέλεξε ένα μπικίνι και γυαλιά ηλίου με λευκό σκελετό και μερικά κολιέ στο λαιμό της.

Στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε στο Instagram η Ευγενία Σαμαρά φαίνεται πιο γυμνασμένη από ποτέ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News