Τρίτη 4 Ιουνίου 2024

Πόθεν Έσχες Κασσελάκη: Άγριος καβγάς on air Γεωργιάδη με Τζάκρη - «Είναι χυδαίο ψέμα αυτό που λέτε» (ΒΙΝΤΕΟ)


Άγριος καβγάς ξέσπασε on air ανάμεσα στον υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη και την Θεοδώρα Τζάκρη από τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την παρουσίαση του Πόθεν Έσχες από τον Στέφανο Κασσελάκη στην Θεσσαλονίκη.

Η κυρία Τζάκρη είπε στο OPEN ότι «ο κ. Κασσελάκης κατέθεσε το Πόθεν Έσχες στον ελληνικό λαό φόρα παρτίδα. Πρωτοτύπησε, δεν το έχει κάνει κανείς έως τώρα. Είναι πρωτοποριακός. Είναι διαφορετικό πράγμα το να βάλει κάποιος την αίτηση στην πλατφόρμα και διαφορετικό το δημοσιοποιώ στον ελληνικό λαό. Ξέρετε καλά ότι ο νόμος για το Πόθεν Έσχες ονομάζεται και Πόθεν Αίσχος γιατί μαθαίνουμε τα πάντα για το Έσχες και τίποτα για το Πόθεν. Και μάλιστα τα στελέχη της ΝΔ που δηλώνουν τώρα σφόδρα ερωτευμένα με το Πόθεν Έσχες αν τηρούνταν πραγματικά όσα πρέπει, πολλοί θα έπρεπε να είναι φυλακή, από τη βάση μέχρι την κορυφή. Δεν εξαιρώ κανέναν».

Η φράση αυτή της κυρίας Τζάκρη προκάλεσε την έκρηξη του κ. Γεωργιάδη τονίζοντας: «Γιατί το λέτε αυτό; Μπορείτε να φέρετε ένα παράδειγμα; Αυτό που λέτε είναι χυδαίο ψέμα. Οι δηλώσεις μας ελέγχονται από ορκωτούς λογιστές, είναι χυδαίο ψέμα αυτό που λέτε. Να πείτε ονοματεπώνυμο πολιτικού που θα έπρεπε να είναι φυλακή. Θα σας κάνει μήνυση. Να μην λέτε ψέματα».

Η κυρία Τζάκρη φώναζε στον κ. Γεωργιάδη να μην την διακόπτει. «Δεν θέλω να με διακόψετε. Κατηγορείτε τον κ. Κασσελάκη που δεν είναι πολιτικό πρόσωπο και ήρθε στην πολιτική πρόσφατα».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

3 σχόλια:

  1. Πάμπλουτοι πολιτικοί πτωχοποιημενος λαός ακριβο πολίτευμα η δημοκρατία Έλληνες κουράγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παθολογικός ψευτης παράλληλα με την αγνοια πολιτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News