Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σκύδρα: Ηλικιωμένος καρφώθηκε στα κάγκελα της περίφραξης του σπιτιού του - Tον απεγκλώβισε η Πυροσβεστική, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο


Σοκαριστικό ατύχημα υπέστη ένας 79χρονος σήμερα το πρωί σε χωριό της Σκύδρας.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο εργασιών που εκτελούσε στην αυλή του σπιτιού του, χωριό Αρσένι του δήμου Σκύδρας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν τις 10:00 ο ηλικιωμένος έχασε την ισορροπία το, με αποτέλεσμα να πέσει και να καρφωθεί στα κάγκελα της περίφραξης όπου και εγκλωβίστηκε.

Ακολούθως στο χωριό έσπευσε η Πυροσβεστική, προκειμένου να συνδράμει στον απεγκλωβισμό του 79χρονου, όπου με τη χρήση διασωστικής σειράς, έκοψαν τα κάγκελα της περίφραξης και τον απεγκλώβισαν.

Στην συνέχεια ο 79χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News