Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Μπούκαραν σε διαμέρισμα υπερήλικης και άρπαξαν μπαούλο με κοσμήματα αξίας 100.000 ευρώ


Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασαν περίπτωση ληστείας που έλαβε χώρα τον Φεβρουάριο του 2023, σε βάρος υπερήλικης, ταυτοποιώντας τα στοιχεία των δραστών και σχηματίζοντας σχετική δικογραφία.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, πρόκειται για δύο Γεωργιανούς ηλικίας 33 και 35 ετών, οι οποίοι, όπως προέκυψε από την έρευνα, αφού μπήκαν παράνομα σε διαμέρισμα ιδιοκτησίας 94χρονης τότε γυναίκας, αφαίρεσαν μπαούλο που περιείχε κοσμήματα χρηματικής αξίας 100.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά την αποχώρησή τους έγιναν αντιληπτοί από την ηλικιωμένη γυναίκα, την οποία και απώθησαν βίαια προκειμένου να διατηρήσουν στην κατοχή τους τα κλοπιμαία και να διαφύγουν.

Σημειώνεται ότι, οι προαναφερόμενοι άντρες έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα.

Με πληροφορίες από thestival.gr

4 σχόλια:

  1. Απο που αυτοι ηλικιωμένοι ανθρωποι να βρουνε που κανένας δεν τους φροντίζει και ύστερα μόνοι τους ποιος θα τους δει και πέφτουν θύματα με τόσα κοσμήματα δεν είναι και σωστό στο σπίτι θα τους τα κλέψουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ αυτή η χριστιανή τι τα ήθελε τόσα κοσμήματα? Που τα φορούσε? Στις δεξιώσεις? Ας τα έδινε στις κόρες τις νύφες κ τις εγγονές να χαρεί κ κανένας άλλος άνθρωπος!! Κ άλλες φορές ακούμε για ηλικιωμένους με χιλιάδες ευρώ στο σπίτι, δηλαδή πραγματικά το "μαζί τους θα τα πάρουν " ταιριάζει απόλυτα.... Πάλι καλά που ζει η γιαγιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτες οι γριες δεν εχουν τον θεο τους, για ποιον τα κρατουσες βρε γιαγιακα; τουλαχιστον τωρα θα πιασουν τοπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα είχε για ερωτικά αξεσουάρ.
    Τι σε νοιάζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News