Πέμπτη 18 Ιουλίου 2024

Φωτιά στη Θέρμη Θεσσαλονίκης: Απειλήθηκαν σπίτια - Μήνυμα του 112 στους κατοίκους για ετοιμότητα


Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης (18.07.2024) στον δήμο Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη και έχει σημάνει συναγερμός στην Πυροσβεστική. Η φωτιά έχει πάρει μεγάλη έκταση και έχει ήδη ηχήσει το 112, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν τις αυλές των σπιτιών.

Η φωτιά καίει ξερά χόρτα ανάμεσα σε Τρίλοφο και Πλαγιάρι του δήμου Θέρμης Θεσσαλονίκης και στο σημείο έχουν σπεύσει και επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν πέντε αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα.

Βοήθεια προσφέρον και μηχανήματα ΟΤΑ.

Ένας πυροσβέστης μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα λόγω των καπνών.

Πυκνοί καπνοί έχουν πνίξει όλη την περιοχή, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ η φωτιά έχει πλησιάσει επικίνδυνα τις αυλές των σπιτιών.  

Την ίδια ώρα ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ αναφέρει πως κινδυνεύουν σπίτια.

Οι κάτοικοι της περιοχής έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα μήνυμα από το 112 το οποίο τους συμβουλεύει να μείνουν σε ετοιμότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News