Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

«Ράγισαν καρδιές» στην κηδεία του 14χρονου που καταπλακώθηκε από τρακτέρ


Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του 14χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος καταπλακώθηκε από τρακτέρ στο οποίο επέβαινε μαζί με το θείο του στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ράγισαν καρδιές στον Ιερό Ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, εκεί όπου οι γονείς, η αδερφή του 14χρονου, καθώς συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο.
 

Το χρονικό

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης, στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, όταν ο 61χρονος θείος του έχασε τον έλεγχο του τρακτέρ, το οποίο εμφάνισε μηχανική βλάβη και ανετράπη.

Σε αυτό επέβαινε και ο άτυχος 14χρονος, καθώς τον είχε πάρει μαζί ο θείος του για να τον βοηθήσει στο χωράφι με τις ελιές. Το τρακτέρ τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα αργότερα να καταλήξει στο νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ο 61χρονος νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News