Τετάρτη 31 Ιουλίου 2024

Θ. Τζάκρη: Ο ΕΛΓΑ να εξοφλήσει άμεσα τις αποζημιώσεις στους παραγωγούς της Πέλλας και της Ημαθίας για τις ζημιές στις καλλιέργειες τους κατά το 2023


Η Βουλευτής Πέλλας και Γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στην οποία μεταφέρει την αγανάκτηση των παραγωγών στην Πέλλα και Ημαθία γιατί δεν έχουν πάρει ακόμη τις αποζημιώσεις για τις ζημιές στις καλλιέργειες τους κατά το 2023. Εν τω μεταξύ επειδή ο ΕΛΓΑ συνεχώς ανακοινώνει πληρωμές, αλλά πληρωμές δεν γίνονται, με την Ερώτηση της ζητά απαντήσεις στα εξής ερωτήματα:

1. Αν ο ΕΛΓΑ προτίθεται να προχωρήσει άμεσα σε εξόφληση των αποζημιώσεων στους παραγωγούς της Πέλλας και της Ημαθίας των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από αντίξοα καιρικά φαινόμενα κατά το 2023 και

2. Πότε προβλέπεται ο ΕΛΓΑ να ολοκληρώσει με έγκυρο τρόπο την εξόφληση των αποζημιώσεων που οφείλει στους παραγωγούς της Πέλλας και της Ημαθίας των οποίων οι καλλιέργειες επλήγησαν από αντίξοα καιρικά φαινόμενα κατά το 2023.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί να βιαστεί;; Ο ΜΕΓΑΠΛΑΤΑΝΟΣ έχει λεφτά δεν πειράζει ας μας πληρώσουν και κατά το 2050 δε βαριέσαι;; Ξεφτίλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News