Παρασκευή 12 Ιουλίου 2024

Πέθανε 29χρονος μετά από το μαχαίρωμα στη μέση του δρόμου στη Θεσσαλονίκη


Πέθανε ο 29χρονος, ο οποίος δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από έναν 17χρονο χθες το απόγευμα στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη το απόγευμα όταν τα δύο άτομα πακιστανικής καταγωγής, για άγνωστο λόγο, ενεπλάκησαν σε καβγά, με τον 17χρονο να βγάζει μαχαίρι και να καρφώνει τον 29χρονο ομοεθνή του. Στη συνέχεια, ο ίδιος αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στα επείγοντα του νοσοκομείου «Παπανικολάου» σε σοβαρή κατάσταση.

Εν τέλει ο 29χρονος κατέληξε, ενώ ο 17χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ, φρουρούμενος από τους αστυνομικούς της ΕΛΑΣ, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το grtimes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News