Τετάρτη 24 Ιουλίου 2024

Τραγωδία: 38χρονη έγκυος υπέστη 3 ανακοπές - Νεκρό το βρέφος


Αδιανόητη τραγωδία στην Πάτρα. Μία 38χρονη που βρισκόταν στον 8ο μήνα εγκυμοσύνης, υπέστη τρεις ανακοπές, με αποτέλεσμα να πεθάνει το μωράκι της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24 η γυναίκα που βρισκόταν στον 8ο μήνα της κύησης μεταφέρθηκε εκτάκτως στο ΠΓΝΠ λόγω επιπλοκής που παρουσιάστηκε στο αίμα της.

Η 38χρονη υπέστη τριπλή ανακοπή, διασωληνώθηκε, εισήχθη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου και άμεσα οι γιατροί έκαναν επέμβαση για να πάρουν το παιδί. Το οποίο όμως δυστυχώς, διαπιστώθηκε ότι ήταν ήδη νεκρό.

Η 38χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News