Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024

Η 38χρονη με καταγωγή από την Αλμωπία έχασε σύζυγο και μωρό, χαροπαλεύει ο 6χρονος γιος της - Συνελήφθη ο οδηγός της νταλίκας


Στη σύλληψη του 38χρονου οδηγού της νταλίκας που σκόρπισε τον θάνατο στο τροχαίο-σοκ στη Μεσσηνία προχώρησαν οι Αρχές, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα από τις τοξικολογικές εξετάσεις.

Ο οδηγός της νταλίκας, φρουρούμενος, νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Παράλληλα, έχει ζητηθεί η διενέργεια πραγματογνωμοσύνης για τα εμπλεκόμενα οχήματα, ενώ την προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.

Έχασε σύζυγο και βρέφος - Σε σοβαρή κατάσταση ο 6χρονος γιος της

Από το άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο έπεσε η νταλίκα, ανασύρθηκε νεκρός ο 38χρονος οδηγός και η μόλις ενός έτους κορούλα του. Παράλληλα, από την πυροσβεστική απεγκλωβίστηκε με σοβαρά τραύματα ο 6χρονος γιος του, ο οποίος διεκομίσθη στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων, ενώ ελαφρά τραύματα φέρει η 38χρονη μητέρα, η οποία ήταν συνοδηγός στο μοιραίο όχημα.

Το τρίτο όχημα οδηγούσε ένας 35χρονος πολίτης Αμερικής με συνοδηγό τον 66χρονο πατέρα του, οι οποίοι δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο το όχημά τους υπέστη υλικές ζημιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News