Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Για 4 ζώδια ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους


Στις 5 Ιουλίου είχαμε την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου. Ο Καρκίνος συνδέεται με το σπίτι και τις οικιακές υποθέσεις και διαθέτει μια ευαισθησία από την οποία θα μπορούσαμε όλοι να ωφεληθούμε αν έρθουμε σε επαφή.

Ο Καρκίνος είναι ο κυρίαρχος της Σελήνης, κάτι που κάνει αυτή τη διέλευση να φαίνεται πιο φυσική για να τη διαχειριστούμε. Η ενέργεια του Καρκίνου δεν μας ζητά μόνο να φροντίζουμε τους άλλους, αλλά και να καταλάβουμε τι μας κάνει να νιώθουμε ασφαλείς και άνετοι. Αυτή η Νέα Σελήνη μας επιτρέπει να θέσουμε νέες προθέσεις και στόχους που μας φέρνουν πιο κοντά σε αυτά τα θέματα.

Ενώ όλα τα ζώδια θα επηρεαστούν από αυτή τη Νέα Σελήνη, τέσσερα ζώδια θα αισθανθούν τα αποτελέσματά της πιο άμεσα.

Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Για 4 ζώδια ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους

Καρκίνος

Αν αυτή η νέα σελήνη σου φαίνεται πιο προσωπική, είναι επειδή εμφανίζεται στον 1ο οίκο σου, τον οίκο του Εαυτού και της Ταυτότητας. Η φροντίδα των ατομικών σου αναγκών είναι συχνά πιο εύκολη να ειπωθεί παρά να γίνει, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να οραματιστείς πραγματικά τι θέλεις για τον εαυτό σου φέτος και τι είσαι διατεθειμένος να κάνεις για να το πετύχεις. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σου, χρησιμοποίησε αυτή τη Νέα Σελήνη για να θέσεις ένα νέο ρυθμό – είσαι πιο ικανός από ό,τι πιστεύεις και ήρθε η ώρα να το αποδεχτείς πλήρως.

Ζυγός

Με αυτή τη Νέα Σελήνη, μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στην καριέρα σου. Καθώς αυτό το σεληνιακό γεγονός λαμβάνει χώρα στον 10ο οίκο σου, τον οίκο της Καριέρας και της Δημόσιας Εικόνας, θα μπορούσες να βιώσεις μια αλλαγή ρυθμού στη δουλειά σου, πιθανώς μέσω μιας προαγωγής ή αύξησης. Μπορεί επίσης να έχεις την ευκαιρία να αποδείξεις τις ικανότητές σου σε νέες θέσεις εργασίας, μια ευκαιρία που περίμενες. Εναλλακτικά, θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις αυτή την περίοδο για να επανεξετάσεις την τρέχουσα καριέρα σου, εάν νιώθεις στάσιμος ή αβέβαιος για το πού βρίσκεσαι. Αν μπορούσες να αλλάξεις πορεία τώρα, πού θα πήγαινες;

Κριός

Αυτή η Νέα Σελήνη εστιάζει στον 4ο οίκο σου, τον οίκο του Σπιτιού, Κριέ, προσφέροντας μια νέα αρχή στην οικιακή σου ζωή και πιθανώς και στην κατοικία σου. Είτε σκοπεύετε να κάνετε μια μεγάλη μετακόμιση, να ανακαινίσετε τον χώρο σας, ή ακόμα και να αλλάξετε τη διακόσμηση, αυτή η περίοδος που αγκαλιάζετε την αλλαγή θα σας βοηθήσει τελικά να νιώσετε περισσότερο άνετα στο σπίτι σας. Αυτή η Νέα Σελήνη θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει μια νέα αρχή για εσάς και ορισμένα μέλη της οικογένειάς σας ή να ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι με εκείνους με τους οποίους ζείτε αυτή τη στιγμή. Κρατήστε την καρδιά σας ανοιχτή στην πιθανότητα να επαναπροσδιορίσετε τι σημαίνει σπίτι για εσάς και, στη συνέχεια, θέστε τους στόχους σας για να ζωντανέψετε αυτό το όραμα.

Αιγόκερως

Οι συνεργασίες σας σοβαρεύουν, Αιγόκερε. Αυτή η Νέα Σελήνη λαμβάνει χώρα στον 7ο οίκο σας, τον οίκο των Συνεργασιών, και ήρθε η ώρα να αξιολογήσετε τα επόμενα βήματα. Εάν είστε έτοιμοι να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, θα μπορούσατε να δεσμευτείτε περισσότερο στους ερωτικούς σας συντρόφους ή να ενισχύσετε τις φιλίες σας και να ενημερώσετε τους φίλους σας για τη σημασία που έχουν για εσάς. Για τους ελεύθερους, αυτή είναι μια περίοδος που μπορείτε να βάλετε τον εαυτό σας εκεί έξω και να επικεντρωθείτε στις σχέσεις που βλέπετε να λειτουργούν μακροπρόθεσμα – το κυνήγι βραχυπρόθεσμων φλερτ μπορεί να μην σας φέρει αυτό που ψάχνετε αυτή τη στιγμή, οπότε να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας για το τι κυνηγάτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News