Δευτέρα 22 Ιουλίου 2024

Αλμωπός: Δείτε τους 9+1 που έχει ανακοινώσει μέχρι σήμερα - Ποιοι είναι οι στόχοι της Διοίκησης


Την επιστροφή της στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της Α1 Ερασιτεχνικής Κατηγορίας για τη φετινή σεζόν, ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομάδα του Αλμωπού Αριδαίας.

Μετά από ένα έτος αποχής από τις διοργανώσεις, η ομάδα μας είναι έτοιμη να επανέλθει δυναμικά και να διεκδικήσει νέες επιτυχίες. Όπως ανέφερε η σχετική ανακοίνωση, η διοίκηση του ΑΛΜΩΠΟΥ εργάζεται εντατικά για την αναδιοργάνωση της δομής και της λειτουργίας της ομάδας, με στόχο τη δημιουργία μιας ισχυρής και ανταγωνιστικής ομάδας που θα είναι αντάξια της ιστορίας και της παράδοσής μας. Οι αλλαγές περιλαμβάνουν την ανανέωση του τεχνικού επιτελείου, την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού και την αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Δείτε ποιους έχει ανακοινώσει έως σήμερα η ομάδα:


Προπονητής: Γιώργος Κοκόζογλου

Ο Γιώργος είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, κάτοχος του διπλώματος UEFA Α, έχει εμπειρία σε πάγκους ομάδων της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ και τα τελευταία πέντε χρόνια είναι προπονητής τμημάτων της Ακαδημίας μας.

Ποδοσφαιριστές:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News