Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

Συνεχίζει να καίει η φωτιά στο όρος Πάικο - Δείτε εικόνες από το πύρινο μέτωπο


Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο όρος Πάικο για να αντιμετωπίσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε χθες το βράδυ σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή "Κρανιά".

Με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν οι ρίψεις νερού από δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη, ενώ από το έδαφος επιχειρούν είκοσι πυροσβέστες με μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 2ης ΕΜΟΔΕ και πέντε οχήματα.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συνδράμουν οχήματα των ΟΤΑ και μηχανήματα έργου του Στρατού. Η φωτιά εκδηλώθηκε πιθανότατα ύστερα από πτώση κεραυνού.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η φωτιά συνεχίζει στο πεδίο βολής, ενώ η πυρόσβεση γίνεται από αέρος.




 

2 σχόλια:

  1. Αν ψάξεις στο διαδίκτυο τον χάρτη με τα αιολικά πάρκα, είναι και το Πάικο μέσα,,, αυτά για την ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά πώς θα πέσει αλλιώς η τιμή του ρεύματος;

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News