Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Σε αυτό το χωριό της Αλμωπίας θα βγάλεις τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες


Όρμα Αλμωπίας. Τόπος όμορφος, αυθεντικός και αναλλοίωτος στο χρόνο. Ένα από τα ομορφότερα χωριά της περιοχής μας. Νερά παντού, καφέ κάτω από τα πλατάνια, σε ένα μαγευτικό περιβάλλον. Προορισμός για όλες τις εποχές, καθεμιά από τις οποίες έχει τη δική της ομορφιά.

Το πιο συγκινητικό και το πιο όμορφο αναμνηστικό που μπορεί να πάρει κανείς μαζί του φεύγοντας από την Όρμα είναι η ενεργητικότητα, η δημιουργική διάθεση και το φιλόξενο πνεύμα των κατοίκων. Έχουν πιάσει το νόημα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Και αν είστε από εκείνους που σας αρέσουν στους προορισμούς που επισκέπτεστε, να απαθανατίζεται τις πιο όμορφες γωνίες και μετά να τις ανεβάζετε στα social media, να είστε σίγουροι ότι σε αυτό το χωριό της Αλμωπίας, θα τραβήξετε τις πιο ινσταγκραμικές φωτογραφίες. 



















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News