Τρίτη 30 Ιουλίου 2024

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Πέλλα (ΧΑΡΤΗΣ)


Στην κατηγορία υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) βρίσκεται σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 η Πέλλα, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας.

Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Συστήνεται να μην ανάβονται φωτιές στην ύπαιθρο, να μην πετιούνται αποτσίγαρα και να μην χρησιμοποιούνται μηχανήματα που παράγουν σπινθήρες.

Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για άμεση επέμβαση σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς. Η προληπτική δράση και η συνεργασία των πολιτών είναι κρίσιμης σημασίας για την προστασία της περιοχής.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News