Σάββατο 6 Ιουλίου 2024

Το νέο Δ.Σ. του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας - Πέλλας


Στις κάλπες προσήλθαν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2024 τα μέλη του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας - Πέλλας, προκειμένου να αναδείξουν το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, τα μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου και την αντιπροσωπεία της ΟΣΦΕ.

Στις αρχαιρεσίες που ακολούθησαν στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο την Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024, έγινε η κατανομή των αξιωμάτων δια ψηφοφορίας, η οποία κατέληξε σε μια ανανεωμένη διοίκηση, με πρόεδρο τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, επιστρέφοντας έπειτα από σειρά ετών την προεδρία του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Ημαθίας - Πέλλας σε Βεροιώτη φαρμακοποιό.

Το νέο ΔΣ συγκροτήθηκε ως εξής:

1. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - ΠΡΟΕΔΡΟΣ
2. ΝΑΥΡΟΖΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
3. ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ - ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
4. ΚΩΣΤΙΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - ΤΑΜΙΑΣ
5. ΓΟΤΟΥΧΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - ΜΕΛΟΣ
6. ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ - ΜΕΛΟΣ
7. ΛΙΤΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ
8. ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ - ΜΕΛΟΣ
9. ΤΣΟΥΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΜΕΛΟΣ (εκπρόσωπος εργαζομένων)

Για το σώμα του Εποπτικού συμβουλίου ψηφίστηκαν οι:

1. ΠΑΝΑΓΑΚΗΣ ΑΛΕΞΙΟΣ
2. ΚΑΤΗ ΣΟΦΙΑ
3. ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Για την αντιπροσωπεία ΟΣΦΕ οι:

1) ΝΕΔΕΛΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
2) ΑΝΕΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News