Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Πέφτει η αυλαία του Φεστιβάλ Πόζαρ - Με μουσική αλλά και... βουτιές αποχαιρετούν τον επίγειο παράδεισο των Λουτρών (ΦΩΤΟ)


Πέφτει απόψε η αυλαία του Φεστιβάλ Πόζαρ, με τη μεγάλη διοργάνωση να έχει στεφτεί από απόλυτη επιτυχία όλες αυτές τις μέρες.

Και σήμερα Κυριακή ο κόσμος έχει γεμίσει τον συναυλιακό χώρο, ενώ πολλοί από τους επισκέπτες δεν χάνουν την ευκαιρία για μια τελευταία βουτιά.

Δείτε φωτογραφίες:







 

7 σχόλια:

  1. Άντε να τελειώσει να ξεκινήσει το πάρτυ.. Ή θα τα ανοίξουν ή θα μιλήσει η δικαιοσύνη κύριοι. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ετοιμαστείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και από σήμερα θα μας πουν ότι η Λουτρόπολη είναι κλειστή (λόγο έργων) για το κοινό και η σεκιούριτι θα διώχνουν τον κόσμο.
    Αν δεν παρέμβει ο εισαγγελέας θα είναι ένα σκάνδαλο μεγατόνων για την περιοχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με τα μικρόβια τι έγινε στα θερμά νερά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως τά ασθενοφόρα δεν σταμάτησαν να πηγαινοέρχονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα ασθενοφόρα είδες εσύ ?
      Ένα από τα ποιο ασφαλέστερα φεστιβάλ ήρθαν δύο ασθενοφόρα και τα δύο για παθολογικά αίτια
      Σταματήστε την ράδιο αρβύλα

      Διαγραφή
    2. Ότι ναι είσαι ένα από τα ποιο ασφαλής φεστιβάλ μπράβο στους διοργανωτές

      Διαγραφή
  5. Ήταν ένα πολύ πετυχημένο φεστιβάλ που έφερε χρήμα στην περιοχή! Δούλεψαν όλοι οι επαγγελματίες, μέχρι και διαφημιστικά από μαγειρεία της Αριδαίας είχα μοιραστεί στην Λουτρόπολη! Μπράβο σας στους διοργανωτές και στον σύλλογο Νέων Λουτρακίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News