Κυριακή 21 Ιουλίου 2024

Πολλές χιλιάδες προβολές συγκέντρωσε το αποκλειστικό μας βίντεο με τον κεραυνό στο Πάικο - Συνεχίζουμε στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης


Πάνω από 6.500 χιλιάδες προβολές μέσα σε λίγες ώρες, έχει το βίντεο που δημοσίευσαν αποκλειστικά το AridaiaNews.gr και το PellaNow.gr, στο οποίο φαίνεται κεραυνός να "χτυπά" με μεγάλη ένταση το όρος Πάικο, λίγο πριν ξεκινήσει η μεγάλη φωτιά που έκαιγε στο βουνό για αρκετές μέρες.

Πιστοί στη δέσμευσή μας για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, συνεχίζουμε να σας κρατάμε ενημερωμένους, όπως κάνουμε άλλωστε τα τελευταία 14 χρόνια, προσπαθώντας συνεχώς να αναβαθμίζουμε την ποιότητα του περιεχομένου μας, λαμβάνοντας υπόψη μας τις δικές σας επιλογές.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το εν λόγω βίντεο αναπαράχθηκε από τα περισσότερα μεγάλα ειδησιογραφικά site της χώρας μας και προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον.


1 σχόλιο:

  1. Άμα βάζατε και ένα βίντεο, από τα φορτηγά που κατεβαίνουν από το Πάικο και τη Τζένα, γεμμάτα με παράνομα υλοτομημένη ξυλεία, πόσες προβολές θα είχε; Καμία, γιατί 14 χρόνια είσαστε "πιστοί στην έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση" ...κοινώς ...γαργάρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News